Tuesday, April 5, 2016

Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500


Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Blogger Utara adalah satu komuniti yang mengumpulkan blogger yang berada di utara semenanjung seperti Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak. Ahli Blogger Utara terkini adalah seramai 20 blogger dan sebahagian daripada blogger ini merupakan penaja kepada Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini . Blogger tersebut adalah 


Bersempena pencapaian 1000 liker di Page Blogger Utara di facebook, beberapa blogger dibawah komuniti ini bersetuju menjadi sponsar sebagai penghargaan kepada sesiapa yang bertuah dengan menyertai Giveaway ini. Hadiah adalah berbentuk wang tunai untuk 20 pemenang bertuah. 

Hadiah Utama : RM100 x 1 Pemenang (Top Referral)
Hadiah Kedua : RM 50 x 4 Pemenang (Random)
Hadiah Ketiga : RM 20 x 5 Pemenang (Random)
Hadiah Saguhati : RM 10 x 10 Pemenang (Random)

Marilah memeriahkan giveaway kami yang bermula 
1 April sehingga 14 April 2016 
dengan klik link di bawah ini

30 comments

April 6, 2016 at 1:14 AM

Dari GA yg sama,,, good luck ya...

jom singgah blog saya

http://spitoutkata.blogspot.my

April 6, 2016 at 8:42 AM

Terima kasih, okay awak :D

April 6, 2016 at 1:42 PM

as,salam.Bonda balas kunjungan dari GA y sama.gudluck:)

April 6, 2016 at 1:42 PM

Done follow:)

April 6, 2016 at 1:47 PM

Wslm, sma-sama lah kita! :D

April 6, 2016 at 1:47 PM

Terima kasih bonda, Mia follow jugak ;)

April 6, 2016 at 2:08 PM

Terima kasih kerana sudi turut serta. Semoga berjaya ^-^

April 6, 2016 at 2:28 PM

Hehe sama-sama, ada rezeki insha Allah :D

Terima kasih buat GA! ;)

April 7, 2016 at 8:53 PM

hi! singgah dari GA yg sama. goodluck :D

meh join GA saya jugak kalau belum join ^.^ [ Giveaway by Xechalogy ]

April 10, 2016 at 9:43 AM

Salam perkenalan :)

Good Luck!

http://cintahawaa.blogspot.com/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

April 10, 2016 at 3:43 PM

salam..singgah cn good luck

http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

April 10, 2016 at 9:09 PM

Jom singgah ke blog saya..ehekkk..

Dari segmen yg sma..http://mimirheem.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html?

Semoga berjaya..

April 10, 2016 at 11:50 PM

selamat ber-GA dan all the best..

April 11, 2016 at 8:09 AM

Hi! awak pon sama, best of luck! :D

okay, insha Allah.

April 11, 2016 at 8:11 AM

Hai Hawa, salam perkenalan :D

Okay, nnti sy bw ke blog awk, best of luck! ;)

April 11, 2016 at 8:11 AM

Wslm, terima kasih.

Okay, nanti sy bw ke blog awk, best of luck! ;)

April 11, 2016 at 8:12 AM

Okay Mimi..

Sama-sama berjaya :D

April 11, 2016 at 8:12 AM

Thanks Pha! :D

April 11, 2016 at 2:14 PM

sy join..all the best to u

http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

April 11, 2016 at 3:18 PM

All the best to you too! ;)

April 13, 2016 at 4:12 PM

Singgah blogwalking sini dan semoga berjaya ^^

April 14, 2016 at 8:24 AM

blogwalking back! thanks dior :D

April 14, 2016 at 1:35 PM

Hai.. Baru sempat nak blogwalking.. All the best yee

http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

April 14, 2016 at 2:11 PM

woaaa.. good luck!

April 14, 2016 at 2:15 PM

hehehe terima kasih. goodluck! ;)

April 14, 2016 at 2:15 PM

thank you semut! :D

April 15, 2016 at 10:08 PM

Blogwalking dari GA yang sama....jemput tengok video anak mommy main bola kesayangan dia TEKAN : ((Abam main bola )) Lepas tu minta like sekali..kalau rajin tinggallah jejak sekali yer..terima kasih…

April 16, 2016 at 8:20 AM

HEHE like dah. thanks ;)

April 18, 2016 at 8:30 AM

all the best =)

April 18, 2016 at 8:46 AM

Thanks aina :D

Post a Comment