Wednesday, April 4, 2012

wordless wednesday #7


assalamualaikum wbt.
rabu yg kurg berkata-kata..


rindu sangat2 dekat arwah atuk, Azit bin Senawi. arwah pergi meninggalkan kami pada tahun 2005. sudah 7tahun.. Moga Arwah atok dan nenek tenang di sana. amin.
AL FATIHAH--

18 comments

April 4, 2012 at 1:53 PM

Al-Fatihah.. moga Allah mencucuri rahmat keatas arwah.. Sweet je tgk gambar arwah atuk dengan cucu2nya tu :)

April 4, 2012 at 2:40 PM

al fatihah untk arwah atuk

comel je budak 3 org tu


hehehe

April 4, 2012 at 2:51 PM

al fatihah

April 4, 2012 at 3:55 PM

aida omar : terima kasih kak, sy pun rase sayu je time scan gambar ni. rindu sesangat :')


lea : comel kan? sekarang dah remaja dah semua tu. hihi :D


phat : trima kaseh, AL FATIHAH

April 4, 2012 at 4:23 PM

al fatihah...

April 4, 2012 at 4:31 PM

moga tenang disana..amin~

April 4, 2012 at 4:48 PM

al-fatihaaaahhhh....

April 4, 2012 at 5:13 PM

mawar qaseh : terima kaseh :)


cik teddy : amin :)


choin : terima kaseh :)

April 5, 2012 at 1:08 AM

apabila kita teringatkan kepada yang sudah tiada..
sedekahkanlah al-fatihah kepada mereka..

=Tinggalkan Link Anda Untuk List Blog Saya!==

http://list.encikkai.com

April 5, 2012 at 12:33 PM

kai : thanks yaa. okay, terjah !

April 5, 2012 at 1:46 PM

al-fatihah..

April 5, 2012 at 4:50 PM

sedekahkan al-fatihah sebaiknya

April 5, 2012 at 5:08 PM

aisya : AL FATIHAH


chootz : ye, AL FATIHAH, tq

April 8, 2012 at 9:53 AM

al fatihah

April 8, 2012 at 9:53 AM

al fatihah

April 9, 2012 at 3:15 PM

shuk : thanks yaa, AL FATIHAH :)

April 11, 2012 at 10:35 PM

innalillahi wainna ilai rojiun. Al Fatihah

April 17, 2012 at 1:38 AM

Al-Fatihah...

Post a Comment