Wednesday, April 4, 2012

wordless wednesday #7


assalamualaikum wbt.
rabu yg kurg berkata-kata..


rindu sangat2 dekat arwah atuk, Azit bin Senawi. arwah pergi meninggalkan kami pada tahun 2005. sudah 7tahun.. Moga Arwah atok dan nenek tenang di sana. amin.
AL FATIHAH--

18 comments:

  1. Al-Fatihah.. moga Allah mencucuri rahmat keatas arwah.. Sweet je tgk gambar arwah atuk dengan cucu2nya tu :)

    ReplyDelete
  2. al fatihah untk arwah atuk

    comel je budak 3 org tu


    hehehe

    ReplyDelete
  3. aida omar : terima kasih kak, sy pun rase sayu je time scan gambar ni. rindu sesangat :')


    lea : comel kan? sekarang dah remaja dah semua tu. hihi :D


    phat : trima kaseh, AL FATIHAH

    ReplyDelete
  4. mawar qaseh : terima kaseh :)


    cik teddy : amin :)


    choin : terima kaseh :)

    ReplyDelete
  5. apabila kita teringatkan kepada yang sudah tiada..
    sedekahkanlah al-fatihah kepada mereka..

    =Tinggalkan Link Anda Untuk List Blog Saya!==

    http://list.encikkai.com

    ReplyDelete
  6. kai : thanks yaa. okay, terjah !

    ReplyDelete
  7. aisya : AL FATIHAH


    chootz : ye, AL FATIHAH, tq

    ReplyDelete
  8. shuk : thanks yaa, AL FATIHAH :)

    ReplyDelete
  9. innalillahi wainna ilai rojiun. Al Fatihah

    ReplyDelete

Thanks for your compliment :)