Wednesday, February 15, 2012

wordless wednesday 6#

assalamualaikum wbt.
rabu yang kurang berkata-kata ..



bapak budak ni sangat baik dan prihatin dengan keadaan sekeliling.
*tangan didada mata keatas*
HOW SWEET LAH YOU DADDY !


p/s : kalau aku jadi budak tu kan, bile besor nanti aku anto bapak aku tu kat rumah orang tua2. ahaha

24 comments:

  1. ahahahahaah...sapa bapak sape bby nie??

    ReplyDelete
  2. suweet sungguh la kalau de bapak cmni..haha

    ReplyDelete
  3. bapak dye mengidam nk msuk dlm kelamb tu..ahaha

    ReplyDelete
  4. hahahahaha, ape punye bapak daaa ~

    ReplyDelete
  5. ni mesti mak die punyer keje neh

    hahaha

    ReplyDelete
  6. alolololo cumelnya bapak dia...

    tak pecah lak kelambu tu :P

    ReplyDelete
  7. lea isnawi : tataw la tu, keluarga bahagia .. hahaha


    nelly : konpius +__+


    cik katak : comel giler an, cm na bg kaki je, ahahah :D

    ReplyDelete
  8. dulu time bapak dia kecik x merasa dok dlm tu...tu yg time dh dpt anak balas dendam..keke

    ReplyDelete
  9. hahaha..ape punya bapak lah nie. tapi sweet la bapak dia duduk dalam tu rasa nak cubit2 je. :P

    ReplyDelete
  10. haha..ksian baby tu =__=""

    bapak ni melebih2 plak..hoho

    ReplyDelete
  11. melampau!!! aku sepak bapak budak tu! haha

    ReplyDelete
  12. kejam betol lah anak dia tu... di sumbatnyer bapak dalam kelambu kecik tu hakahaka

    ReplyDelete
  13. ahahaha..memang la bapak dia kan..adeh, sian kat baby..tapi confirm confident, ni mesti keje mama baby tue..hehe :P

    ReplyDelete
  14. kesian budak tu..:D
    folo ur blog..hit me back ya..

    ReplyDelete
  15. kenapa kata sifat comel berpihak kepada bapak dia pulak ni oih?? haha comel ayahnya. wakkaa

    ReplyDelete

Thanks for your compliment :)