Wednesday, February 15, 2012

wordless wednesday 6#

assalamualaikum wbt.
rabu yang kurang berkata-kata ..



bapak budak ni sangat baik dan prihatin dengan keadaan sekeliling.
*tangan didada mata keatas*
HOW SWEET LAH YOU DADDY !


p/s : kalau aku jadi budak tu kan, bile besor nanti aku anto bapak aku tu kat rumah orang tua2. ahaha

24 comments

February 15, 2012 at 2:09 PM

ahahahahaah...sapa bapak sape bby nie??

February 15, 2012 at 2:21 PM

suweet sungguh la kalau de bapak cmni..haha

February 15, 2012 at 2:33 PM

hehe..sian si anak.. :)

February 15, 2012 at 2:49 PM

bapak dye mengidam nk msuk dlm kelamb tu..ahaha

February 15, 2012 at 2:59 PM

hahahahaha, ape punye bapak daaa ~

February 15, 2012 at 4:10 PM

ni mesti mak die punyer keje neh

hahaha

February 15, 2012 at 5:11 PM

sapa baby sekarang ? hahah

February 15, 2012 at 5:11 PM

sapa baby sekarang ? hahah

February 15, 2012 at 8:10 PM

alolololo cumelnya bapak dia...

tak pecah lak kelambu tu :P

February 15, 2012 at 9:03 PM

lea isnawi : tataw la tu, keluarga bahagia .. hahaha


nelly : konpius +__+


cik katak : comel giler an, cm na bg kaki je, ahahah :D

February 15, 2012 at 10:03 PM

dulu time bapak dia kecik x merasa dok dlm tu...tu yg time dh dpt anak balas dendam..keke

February 15, 2012 at 10:28 PM

cha : taw xp. ahahahah

February 16, 2012 at 7:02 AM

hahaha..ape punya bapak lah nie. tapi sweet la bapak dia duduk dalam tu rasa nak cubit2 je. :P

February 16, 2012 at 12:47 PM

haha, mulelaa da mcm pe bapak duk lam kelambu anak

February 16, 2012 at 3:14 PM

haha..ksian baby tu =__=""

bapak ni melebih2 plak..hoho

February 16, 2012 at 9:23 PM

melampau!!! aku sepak bapak budak tu! haha

February 21, 2012 at 12:39 AM

kejam betol lah anak dia tu... di sumbatnyer bapak dalam kelambu kecik tu hakahaka

February 25, 2012 at 10:01 AM

ahahaha..memang la bapak dia kan..adeh, sian kat baby..tapi confirm confident, ni mesti keje mama baby tue..hehe :P

February 27, 2012 at 9:22 AM

kesian budak tu..:D
folo ur blog..hit me back ya..

March 7, 2012 at 6:13 AM

kenapa kata sifat comel berpihak kepada bapak dia pulak ni oih?? haha comel ayahnya. wakkaa

March 7, 2012 at 6:32 AM

nice pic,morning xD

March 7, 2012 at 10:34 AM

hehee...cian baby...

March 7, 2012 at 1:30 PM

besa nya baby huhu

March 14, 2012 at 4:46 AM

prihatin pnya bapak :)

Post a Comment