Saturday, September 17, 2011

MASTER Chef ? Bhaha ~~

salam dan selamat petang blogger sekalian. ape bikin petang2 sabtu nie? mesti ramai yang pergi kenduri kawen kan? ramai betol orang kawen bulan 9 nie kan. bulan syawal.. huhuhu.. rase macam nak kawen jugak je.. awk2, cepatlah pinang saye.. BAHAHA. muntah sekali* ! okayyy, oleh kerana harini mommy aku keluar attend wedding orang, so menjadi kewajipan aku untuk masak for lunch. MANE taknya, si abang ngah aku ade kat umah, takkan na bio dier berlapor kot kan. aku nie ta bape kisah sgt pasal makan. *statement ta ley bla~~ huhuhu.. so, kerana kasih syg aku padanya, aku pon masaklah AYAM MASAK MERAH. before that masak nasi dulu. ekekeke. sambil layan blogger afzalsukasuki kat shoutbox, nyempat lagi memasak. HAHA, hebat tak hebat tak? wakakaka. naseb bek ayam goreng ta hangit. bahahaha. cun cantik je kalernyer.. tajuk entry macam gempak je kan. master chef, padahal baru masak ayam masak merah. hehehehe. PERASAN ! (bia aku ngaku dulu sebelom korang cakap) kikiki. nak tengok tak hasilnya??? nakkkk?? bayooo lapanplohsen dulu. ehehehe. okay2, moh ler tengok. jangan terliur yee.. ehehe :P:P

hohoho. MASTER CHEP. haha



amacam? korang rase aku da layak ke jadi wife orang? bahahaha. abang aku tibai licin, sedap lerrtuwww. alhamdulillah. berbaloii aku masak. tau tak ape rasenye kalau orang kenyang sebab masakan kite? rase PUAS HATI yg amatttt ! ekeke. yg pasti lunch korang seme agi behh dari aku kan. takpelah, aku besederhana jee.. hahaha. okay, dah2, thanks for bace. NAK RASE? meh kuantan la bhai :D:D

sebelom itu, dengarlah pantun dua kerat aku. pecah paip panggil pomen lepas bace harap komen. muahahaha. PEACE !



7 comments

September 17, 2011 at 3:19 PM

sedap nih mkn dgn nasi panas..
leleh a-liur...mkn megi je td. Laki takda malas la nk masak...huahahaha..

September 17, 2011 at 3:21 PM

haaaa. makan ngn nasi panass.. pehhhh. sodap uh. tapi saye pon peminat maggi no 1. bahahah :D

September 17, 2011 at 6:01 PM

L patutla dia senyap..memasak rupanya.sy plak g bantai tdo.eh hujan la,tak jadi keluar bli brg nak masak lauk berbuka.tapau awak takleh k?hehe

September 17, 2011 at 6:24 PM

ehehehehe. tapau jelaaa. waw, puase 6 ke puase ganti? ekekeke. :D:D

September 17, 2011 at 9:00 PM

wow teror masak

September 17, 2011 at 9:31 PM

perrrr... nampak sedap, kalau rase mst la lagi sedap kan kan?? hehe

September 17, 2011 at 11:37 PM

nick dot anis : ta terror mane pon. sempoii ngat uh. huhuk

kjaharun : insyaAllah sedap. ekekeke

Post a Comment