Friday, August 5, 2011

LAWAK di pagi jumaat.

salam.. hai2 semuaaaaaaaaaa !! hehehe.. harini rara ade satu story nak share ngn kamu orang semua. HAHA. mmg lawak la akak tuh.. hehehe.. maybe dier langsung tataw kot. ok2, meh na citer, tengah sebok2 aku siapkan dokumen company secretary aku tu, staff yg lain pun bz gak.. tetibe ade yg mengetuk pintu. TOK2 TOK2.. muncul seorang perempuan sambil masuk dan bertanya, ''KAK, SINI BOLEH RENEW LESEN KERETA TAK?" hahaha.. punye ler terkekeh kekeh aku gelak. ADOYYYYYYYY machaaa.. lu ingat office wa ni pejabat pos ke? ingat JPJ ke hape? aduiiiiiii.. tanye dengan penuh kondifen je an. hahaha. staff aku @ kak sue berkata, " ade jugok orang macam ni erk"? hahaha.. lawak sungguh. tak cukup ngan tue, dier duk berlegar2 kt centrepoint. kejap naik atas, pas2 turun bawah balik. nak kata belom ckp ppos kt mane, dah bgtau dah. complete lagi kak sue kasitau. adoyyyyyyyy.. macam tu pun ade ke? nampak sgt ler tataw pape. sorrylah, kita ni semua benda kene tau, kalau tak kene gelak je dek orang. betol tak? account firm gi tanye nak renew lesen. BAHAHA!! siyess rr kak, mmg lawak. penat2 berpuasa, ringan sikit sebab suke banyak sgt. HAHA. cheers !!


p/s : jangan tau bawak kete je, renew lesen kt mane taktau. HAHA :P

FREAKYFRIDAY.PEACE.SALAM

No comments:

Post a Comment

Thanks for your compliment :)