Monday, June 6, 2011

Sinetron TV5. GUMBIRA!

salam semua.. petang ni episod sinetron kemilau cinta kamila tv5 mmg best giler. kenape? sebab semua dah kembali pada normal. aku rase sinetron ni lah yg paling banyak sedekahkan air mata. hehehe. asyik2 nanges.dengan2 aku nangis arini.. HAHA. ntah pape cik rara ni ea.. na wat macam mane, terlampau menghayati cerita ni. hehe. aku tak penah missed tengok cite ni aww. pengaruh indon da makin kuat kat aku ni. haha.. na buat macam mane, cerita tu je yg best wa layan petang2. part yg pling sedih epi harini yg lastttt sekali tuh, mase kamila berdoa dengan ibu laras.. perghhhhhhhhhh.. ade pulak background muzik D'MASIV disitu. mmg sah2 airmata wanita ku keluar.. huhu.. bile agaknye nak habis sinetron ni yea? aku nak start keje da nie.. harap2 habis cepat, boley aku tengok sampai habes. HIHI. crite indon mmggggggggggg panjang yg amat! kenape? mengapa? korang jangan tanye aku.hehehe.. jum layanzzzzz KEMILAU CINTA KAMILA tiap hari isnin - khamis jam 4 ptg tv5 astro prima. chowwww!



HERO DAN HEROIN SINETRON NI



SAKSIKAN DI ASTRO PRIMA



SINETRON.PEACE.SALAM


4 comments:

  1. meh join ni..

    http://lemonribena.blogspot.com/2011/06/cik-ezy-nak-bagi-hadiah-ni-cepat-join.html

    =)

    ReplyDelete
  2. join sudaaaaa.. saye bab2 na dpt hadiah ni mmg cepat! ehehe :)

    ReplyDelete
  3. hehehehe.. mmg best woo.. layanzzz..
    okay. visit kamo :D

    ReplyDelete

Thanks for your compliment :)