Sunday, June 19, 2011

SELAMAT HARI ABAH !




Salam readers semuaaaaaaa.. hehehe.. rara dah lame ta mengupdate blog nie. almaklumlah agak buzy sejak semenjak nie. tapi takpe, now ade mase sikit and rara nak post jugak entry ni coz ape? kak cik sayang abah !! selamat hari bapa pada semua insan yg bergelar bapa, ayah, abah, papa, daddy, abi dan semua yg seangkatan dengannya. entry ni khas KAKCIK buat untuk abah! kak cikkkkkkkk? HAHA** sambutan kali ni, rara tak dapat belikan abah hadiah.. tengah kering.. huhuhu.. tapi xp, next time rara beli cun baekk punyaaaaaaaaa! hadiah tak penting, ucapan dari seorang anak kat ayah tu penting. kan?? hehehe.. SAYANG ABAH !! terima kasih sebab bagi semangat pada kakcik selama ni. abah tak pernah melenting walaupun kakcik selalu buat abah marah, kecewa dan sedih.. abah tak cepat melatah dengan kami 5 beradek. abah seorang yg penyabar dan berkat doa abah, kakcik berjaya hingga kini. terima kaseh abah. no words can described you abah. KASIH IBU MEMBAWA KE SYURGA, KASIH AYAH KEKAL SELAMANYA. SELAMAT MENYAMBUT HARI BAPA KEPADA SEMUA BAPA2 DI DUNIA. sayangilah ayah anda dan jagalah ayah anda dengan baik dan sempurna sementara dia masih ade~~ peace!


ABAH DAN MAK :)



SAYANGABAH.PEACE.SALAM