Sunday, June 5, 2011

Nabil tak menyengat MH ke-10

salam semua.. haa, cik rara baru je lepas tengok gelanggang maharaja lawak ke 10 petang tadi. dari tak wat pape baek cik rara tengok kan. kali ni pihak produksi ade buat jelajah MH pulak. dan gelanggang kali ni kat pulau pinang. yg penting AC cakap, next week punyer gelanggang kat kuantan! HAHA. wa sukeeeeeee! yg tinggal dalam gelanggang skrg just 5org je ann. okay, cik rara nak komen persembahan sorang2. tetibe2 nak jadi juri keempat an. HAHA. okay, moh dengo :

YG 1 = JOZAN>wat persembahan pasal golongan nyah aka sutun. bestlah jugak. nampak serasi bersama. yg penting johan nak jadi guru tarian AF. AKU SUKE GILER! hahaha. ZIZAN diraba mat rempit. aku ta ley bla statement dier. HAHA

YG 2 = NABIL>wat stand up comedy lagi, kali ni pasal penculikan. HAA, persembahan dier ni ade pasang surut. kadang2 best terlampau, kadang2 bosan terlampau pon ade. tapi kali ni, mmg tak best doh! sorry nabil.

YG 3= JAMBU>woahhh! mmg tiap2 minggu terbaekkkk dari ladang! kali ni pasal artis pulak ! HAHA. yus jadi pekak badak pulak kali ni, si tauke jadi bute.. HAHA.. mmg best ah, dialog tak banyak ngat tapi mampu wat kite ketawa terbahak2. heee.. JAMBU TERBAIK! haaaaaaaaaaa? tak denga? lantak kau la. ehehe

YG 4 =  R2 >persembahan kali ni pasal mamak gunting rambut. mamak ke? ntah, aku tak ingat. HEHE. tak kelaka sangat lah minggu nie. bosan lagi ade. sampai aku tros forward . HAHAHA. sorry ye. tak sedap langsung!

YG 5 = SEPAH >kali ni sepah wat story pasal bidan pulak. HAHA, biase la, sepah mmg suke sgt wat lawak tradisi melayu nie.. baguss la.. yg aku tak bley bla, si shuib jadi perempuan nak bersalin tuh, si mat jadi laki dier, si jepp jadi mak bidan. HAHA. lawakk!! yg penting sekali dialog dier* anak kau ni lelaki ni. haaaaa, kalau lelaki, kau nak namakan ape? korang mesti tau an shuib jawab ape???????? ape???? DAFI !! baek punyerrr.. hahahahhaa.. lawak2!


okay2, dah puas dah cik rara komen nie.. kalau korang nak jugak komen, pi tengok dulu.. HEHE.. yg penting minggu ni NABIL down giler. menciiii!! hee.. TIBE2. okaylah, aku nak letak video jambu je. sebab AKU suke ! HAHA. korang tak suke? kesahh pulak akuuuuuuu.. HAHA. enjoy tgk video bwah ni ye :d




TERBAIK DARI LADANG HABAQ HANG!


ILOVEMH.PEACE.SALAM


6 comments:

Thanks for your compliment :)