Thursday, May 12, 2011

WEIRD punye RESTORAN

salam.. hurmm, lame jugak aku tak update blog nih.. so tengah bosan2 nih, aku pon apalagi buatlah entry pasal nih.. sebab tengah aku usha gamba2 kt google image search kan, aku ternmpak lah gamba2 restoran2 pelik yg ade kt dunia nih, tak pernah tercapai dek akalku selame nih.. MUAHAHA!!. agak2 la kan, kalau pelik sangat restoran tuh, korang nak masuk makan ke?? ade selera ke?? konpem korang tanak masuk punyer.. HAHA, tak pecaye cakap aku? hah, amek tengok gamba2 ni nokk, mak search tadi .. HAHA ~~




HIDANGAN DALAM BADAN WANITA



PERABOT TOILET



RESTORAN KE AQUARIA nih? HAHA



SABUN CUCI TANGAN



ICE CREAM.. nyummy2.. HAHA



RESTORAN KUBURAN, ad bran?



PELAYAN YG FREAK nak mampos!



LUNCH DI AWANGAN.. HAHA



PINGGAN MANGKUK DESIGN TOILET


Hah, dah puas tengok? actually ade bnyk lagi, aku malas nak upload lah.. HAH, betol tak aku cakap? sure korang tanak masuk punyer kan? kalaulah ade tempat mcm ni kat Malaysia, tak tau na ckp ape.. speechless.. HAHA.. mmg pelik2 kan, aku pon tak paham ape perasaan dyeorang atau mungkin mereka mmg tade perasaan.. hati kering.. HAHAHA.. okaylah, itu je yg mampu aku kongsi, kalau korang dah penah masuk tempat2 nih, ce cite pengalaman korang tuh dengan komen entry nih! ce cite ce cite, nak dengo~~ HAHA, ok, bye.Peace.

sumber : google search
thanks cik google!

4 comments

May 12, 2011 at 1:57 PM

muahaha..
rela xmkn dr masok restoran gni..

May 12, 2011 at 7:29 PM

hahahahaha.. tulah kan.. adoii :)

May 15, 2011 at 9:40 PM

hehe klaka la,,design toilet 2 sng kut2 skit prot tak yah g tnds..

yg ats awangan 2 boley knyng ke?? sbb kena pk bnyk kut nk jtuh x smpt nk mkn...hihiiiiii ^^

May 17, 2011 at 6:37 PM

hehehehe.. tulah pasal.. pelik2 kan.. tapi cm best pulak tgk. HAHAHA!

Post a Comment