Sunday, May 1, 2011

JOM HEBOH 2011 Kuantan




salam.. haisyy.. baru jep balik dari jomheboh.. wahahahha, orang ramai da mcm semot.. perghhh lagi larut malam lagi ramai pulak org. lagi meriah.. wah, na cari parking? toksah cakap lah an, mmg seksa.. sbb tuh lah abah malas sgt na pi.. tapi adek2 aku kemain lagi nak pi.. ntah na wat hape pon tak tau.. hahaha, sampaikan, jalan punyer sesak, ade satu kete ni dok hon2 kete depan.. wei, AGAK AGAK r siket der, caner nak jalan.. dah jammed.. kau nak jalan sangat, kau pasang sayap kt kete kaw then kau tekan button FLY.. mesti kaw tak bengang dah pastu.. nak jek aku maki kan.. walaupon dier tak hon kami.. tapi takde otak ke?? kau hon pon pejadahnyer yg kaw dapat?? ta paham betol akuh manusia nih.. hisy2.. =,='.
hah, sudah2.. aku tanak citer dah pasal si mamat kete WIRA merah tuh.. plat WILAYAH ok.. HAHA.. relex2, aku tanak timbulkan kontroversi.. heehehe..lex rr, ade jek duk pahang tapi no KL what.. hahaha!! hah, sesampainyer kami kat sane dah nak maghrib, jadinyer solat lah dulu.. pas solat, jalan2, round satu padang MPK 2 tuh, then lapar, drop by kt gerai mee hoon sup KEDAH ! pergghhhh mmg terbaekkkk wok! semangkuk 5 hengget, tapi kami puas lah kan coz sedap :)
then, pas makan round2 lagi then mak beli macam2 packet yg satu packet RM10 uh.. melambak2 dalam bonet kete pastuh.. HAHA.. abah dah lenguh2 kaki, kene la balek.. hahaha.. around 9.30 kami sampai dah kt rumah, then sempatlah aku tonton Konsert AF9 .. hahaha.. itu sahaja.. nothing to share, just i LOVE to write !! heeee..



                                  

          

       orang minyak naek minyak !! HAHA

        

      SI BANYAK CAKAP

      okeh, that's all
       peace.assalamualaikum


p/s : nak pi jomheboh pk duakali o berkali2 pon tape, sbb PARKING.. wakakakaka !


2 comments:

  1. Jom Heboh kat Bukit Jalil senang sikit cari parking. Selalu je naik LRT gi Bukit Jalil jalan-jalan cuci mata kat JH. Haha.

    Fadzmie's Latest Entry: KUMPULAN K-POP VERSI MALAYSIA

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. pegi ngn membe2 ok la, nih ngn family takkan nek LRT.. hahaha.. dekat sgt kot saye nak ke bukit jalil :P

    ReplyDelete

Thanks for your compliment :)