Thursday, May 5, 2011

GIVEAWAY HAJAR AZMAN

salam.. hari ni saya telah ditag oleh cik hudadida tentang satu GA lagik.. katenyer sayalah penyebab dier mule suke sertai GA ni.. HAHAHA.. lawak je kamu cik huda.. okeyh, untuk tidak menghampakan cik huda, saye dengan senang hati ingin menyertai GA nih, mane taw kan name saye bertuah dapat gak hadiah ta pasal2 kan.. hee.. actually ni GA kedua yg saye masuk.. kah2.. cm bnyk je GA dah masuk.. okay, jum tgk banner kt bawah nih :-



KLIK JE LINK DIBAWAH NI UNTUK KE PAGE CIK HAJAR AZMAN


okeyh, syarat GA nih harus tag 2 org rakan blogger.. jadi wa nak tag kat cik ain choin ngan cik dayfeda.. ngee~~

Maklumat tambahan : 

  • Giveaway ni maybe makan masa dalam seminggu atau kurang atau lebih, depends pada jumlah yang join.
  • Penyertaan bertuah akan dipilih oleh Ramdom.Org, baru la adil kan ;)

Hadiah :

  • Satu beg yang ditaja oleh Misslily Shop untuk seorang 
  • Barangan yang ditaja oleh ShawlForYou untuk beberapa orang. 
  • Hadiah hadiah lain akan diberitahu kemudian, kot kot ada lagi orang nak taja. Hehe.

so, jomlah join kawan2 , mane taw anda bertuah dari saya :)




2 comments:

  1. hee,maknanye kwn kamoo tu dah mula berkecimpung jugakla dlm menjoin GA ni ye?hu3.gudlak okes! ^_*

    ReplyDelete
  2. hehehehe.. HA AH! great kan.. thanks dear :)

    ReplyDelete

Thanks for your compliment :)