Wednesday, May 18, 2011

20 Mei 2011

salam blogger. urmm.. ade ape dengan tarikh nie? nape cik rara tulis entry pasal tarikh ni?? sebab ape? urmmm.. actually itulah tarikh cik rara buat test JPJ !! argghhhhh.. gile berdebar je rase hati ni kan.. urmm.. tarikh di atas bersamaan dengan hari jumaat, hari yang mulia. harap2 wan nur amirah berjaya dan lulus dengan cemerlangnya. amin :) okay, bak kate jurulatih memandu saye, "awak ni memandu dah cantik, okay. tapi awak agak kelam kabut dan gelojoh". hah, begitulah katanya.. HAHA, bese la kan time mule2 saye belaja dengan dier, memang selalu kene maki.. haha.. yelah kan, saye ni zero. tak penah pon bawak kereta dan tadek asas langsung. so, jangan nak marah2 sangat. HAHA.. tapi, sebab dier selalu marah2 tulah yg membuatkan saye berjaya dan boleh bawak kereta sekarang. syukur.. thanks to puan rohani dan en. hashim :)
hari ni dah hari rabu, esok last saye praktis. bak kata pepatah inggeris "PRACTICE MAKES PERFECT" kan? HAHA.. okay, cakap banyak pon tak gune. STILL BERDEBAR. haha.. konon propa cool.. HAHA.. to all blogger yang bace entry nie, doakanlah cik rara lulus yep. nak sangat dapat lesen P nie :) THANKS



SAYA GILA NAK DAPAT NIE

last but not least, nak ucapkan berbanyak terimakasih pada PMC, Kuantan
tempat saya belaja setiap minggu !
yeah, PMC rockkk!!


PEACE, SALAM

2 comments:

Thanks for your compliment :)