Tuesday, March 15, 2011

Dinner yang sempoi :)

salam
heyya teman2 sekalian..
mk ngah da tataw na posting hape
so, dengan serta merta mak ngah na post ttg dinner mk ngah malam ni
ngan family tersayang mk ngah!
HAHA
actually mk ngah dan keluarga da sokmo dinner at sini
mengada2 baru na posting kan.. hee
lost idea maybe... HAHAK! 
ANA IKAN BAKAR, Tanjung Lumpur Kuantan
mmg sempoi la makan at sini
coz of what?
kami buley bersila..
which is restoran ni ad dua tingkat
first floor untuk pelanggan yang na duduk atas kerusi
dan second floor untuk yang suke bersila..
apalagi, mk ngah sekeluarga mmg suke bersila
jadi.. main view mmg kt second floor la an..
huhuhu..
mmg sedap la makan ngn family at sini
makan time betol2 ngah lapar.. konpem perot penoh pastu!
hee
malam ni mak dan abah order berbagai menu..
antaranya... ikan kerapu masak tiga rasa
sayur kangkung masak belacan,
ikan merah bakar masak sambal petai.. dan...
sotong tepong !! tang sotong tu yang mak ngah ta tahan tuh!
mmg terangkat lol!! HAHA
habeh mak ngah kerjakan sotong tu.. tapi si bangah yg makan banyak!
mengade betoi dier tuh!


kenangan 14 Mac 2011 :)

si fahmi yang bajet ! :P



si hafiz pemakan ! HAHA :P



they completed my life :)



comei la konon =,='



mak saya yang cantik :)



bangah wt muke lapo :P



ini sebahagian menu yang da sampai :)


haaaaaaaa.. menu yang lain tidak dibenarkan untuk diupload!
HAHA
gurau jela.. mleh na wak masuk

ap2 pon.. mk ngah heppy sangat..
and yg ta bley bla adik2 yang kuat bergambo..
bak kate si fahmi 'kak cik, snap la photo aku; ngah hensem ni' HENSEM le sangat an
ntah hape2.. haha :P

dah2, na tido da..
jom mandi, gosok gg.. tana wat? lantak ko la
eh tak,tak
jum masak.. TIBA2!
dahla.. assalamualaikum.. PEACE!