Sunday, February 20, 2011

Report FINISH - start to LOVE :)

beb, first of all.. i wanna Thank God coz give me strength during complete my final report !
huh !! satu kelegaan yang teramat sangat u all tao... selama ni tido lewat semata2  utk siapkan that report.. hurmmm.. semuanya telah selamat di PRINT and tunggu 4 jilid saja besok ! can't wait loowww.. hee ~~ gedix lol ..
for report jugaklah i sacrifice my time wif ma bf.. huhu.. sian ke dier an aku ni bz je sokmo.. ap na buat same2 student kene la paham an.. but, truthly.. die mmg sgt2 memahami la an.. syukur :)
eventhough kami ni bz ngat seminggu 2 mnggu ni an,
dier sempat mms me .. something yg sweet, romantic n ... huh.. can't describe that..
 whatever is.. i'll be yours and you're mine !

FULLSTOP !


received : 17-feb-2010 at 1.42 am :)


ahaks ! sweet kan ? time ni i tengah bengang sangat2 coz report tak siap2 agi.. but, bile dier mms this .. serta merta penat dan marah i hilang dan senyuman terharu muncul :)

hee.. sweet sangat sayangs !! LOVE KAMU !!!

yes, i need u sayang!
you completed my life and sure i'll be not okay without you
thank God we still here together
God bless us from stupid STALKER
ini blog aku, bukan blog kaw,
so it's up to me lah na write ape pon.. if ta suke sila bgatu name n i will block you.. 
simple ryte ?? HAHA.. LOL :D

that's it

you are the best man lah dear !! hee

FULLSTOP

wannuramirahmohamadsomething