Monday, January 24, 2011

Majlis Cukur jambul dan Aqiqah Nur Shahirah :)

pada 14januari 2011 iaitu hari jumaat, berlangsunglah majlis cukur jambul dan aqiqah sepupu baru aku ni yakni anak kepada mk jang aku..HAHA, sorry la da lame, tp baru na post kt blog, coz time ni aku mane ade ag blog la ngek!! HAHA.. Alkisah nya baby comel ini diberi nama nur shahirah. baby gurl lagi la mk jang.. campor yg ni dah jd 4org.. katenye ini yg bongsu, tp xtaw la an.. HAHA !! then, nk dijadikan cerita hari ni akuh xkeje, amek cuti coz na amek test computer memandu.. HAHA.. Alhamdulillah lulus.. syukran.. dpt ler 46/50.. ok ler tuh bg aku.. eh2, dah2, lari tajuk plak... HAHAHA.. mmg penat teramat la hari tu, guna tenaga keluarga sahaja tanpa bantuan org lain. cousin aku yg best2 belake dok balik, bz ngn hal masing2.. hurmmm.. Bosan pon ad actually... ngee~~ btw, there's some picture yg terbaek dari ladang punya habaq hang ! selamat menjamu mata :)





NUR SHAHIRAH :)




CUKUR JAMBUL :)




ZOOM CKIT ;)




ANTARA JUADAH KENDURI :)
ayam goreng berempah ! terangkat wokk !
NYUM3X!!




NASI BERIYANI ;)




KAMBING MASAK OPOR ;)




SI INTAN BALQIS YG COMEL ;)




PAK NGAH wif NUR SHAHIRAH :)




MK JANG SAYE DAN "DAUGHTERNYA" :)




PERGHH ! ORG KUAT KENDURI INI :)
PAK LANG SHOKRI SAYA :)




WAW, GENG MERAH !
org kuat majlis :)





WAH ! TIBE2 NAK JUGAK SNAP3X ! HEE
ABG DAN ADEK
MUIZ KHUDRI DAN INTAN BALQIS saya :)



THAT'S ALL FROM ME ;)

PEACE !! ;)