Wednesday, January 26, 2011

Universiti Oh Universiti !!

Ok, i just wanna share sumthing bout university wif u..Please let me borrowed ur eyes for a while okie! thanx dior.. ngee~~.. first of all, aku da pon beli no pin and da apply da pon.. perghh, bapok semangat nyer an apply awal, padahal praktikal pon ta abeh lagi ! HAHAHA !!!! kengkawan yg lain pon belum beli lagi no pin .. hadoi.. mira2.. it's okie syg, yg penting aku da apply ! AKU NAK SAMBUNG BACHELOR jugak! kt IPTA shj okie.. insyaAllah doa aku dimakbulkan Tuhan kan.. amin :)
hurm, bachelor ap aku nak amek nanti?? aku mmg dah sebati ngn akaun la beb, lau xpon aku amek finance, same aliran gak an.. ad la beberapa "U" yg aku apply.. tapi if dapat UNISZA, best woo coz ade sepupu aku kat citu, xdok la sunyi sgt.. hee, tp jauh parak ah ! kt KT kot.. ngee~~ HAH, kt bawah ni ade la list2 universiti yg akuh apply !! HARAP2 TERCAPAI LA IMPIAN AKU NA SAMBUNG BACHELOR IN ACCOUNTANCY samada kt USM, UiTM, UUM, UnisZa o UKM.. insyaAllah.. amin :)


IPTA SAYA :)



My First Choice :)




My Second bebs :)



My Third Choice :)




My Last Choice :)



hah ! mesti korang tertanyer2, why UiTM last choice aku? sebab UiTM ni cerewet la, na PNGK 3.6 ke atas, mane mampu doh..tp aku na apply gak! sbb ape? coz ma Mr.suwuh apply!! HAHA.. leh lah berdating sokmo nanti an.. bahagianya rase.. "Seperti dunia aku yang punya" (tetiba ayat P.Ramlee) KAH2! GEDIX JAP..lalalala ~~
Ap2 pon..
Usaha suda, Berdoa Selalu..
then tawakal shaja kpd Allah :)



that's all from me
thank God for give me breath until now :)
thanx for borrowed me ur eyes okie !! ;)

ILYSM !!






Monday, January 24, 2011

Majlis Cukur jambul dan Aqiqah Nur Shahirah :)

pada 14januari 2011 iaitu hari jumaat, berlangsunglah majlis cukur jambul dan aqiqah sepupu baru aku ni yakni anak kepada mk jang aku..HAHA, sorry la da lame, tp baru na post kt blog, coz time ni aku mane ade ag blog la ngek!! HAHA.. Alkisah nya baby comel ini diberi nama nur shahirah. baby gurl lagi la mk jang.. campor yg ni dah jd 4org.. katenye ini yg bongsu, tp xtaw la an.. HAHA !! then, nk dijadikan cerita hari ni akuh xkeje, amek cuti coz na amek test computer memandu.. HAHA.. Alhamdulillah lulus.. syukran.. dpt ler 46/50.. ok ler tuh bg aku.. eh2, dah2, lari tajuk plak... HAHAHA.. mmg penat teramat la hari tu, guna tenaga keluarga sahaja tanpa bantuan org lain. cousin aku yg best2 belake dok balik, bz ngn hal masing2.. hurmmm.. Bosan pon ad actually... ngee~~ btw, there's some picture yg terbaek dari ladang punya habaq hang ! selamat menjamu mata :)





NUR SHAHIRAH :)




CUKUR JAMBUL :)




ZOOM CKIT ;)




ANTARA JUADAH KENDURI :)
ayam goreng berempah ! terangkat wokk !
NYUM3X!!




NASI BERIYANI ;)




KAMBING MASAK OPOR ;)




SI INTAN BALQIS YG COMEL ;)




PAK NGAH wif NUR SHAHIRAH :)




MK JANG SAYE DAN "DAUGHTERNYA" :)




PERGHH ! ORG KUAT KENDURI INI :)
PAK LANG SHOKRI SAYA :)




WAW, GENG MERAH !
org kuat majlis :)





WAH ! TIBE2 NAK JUGAK SNAP3X ! HEE
ABG DAN ADEK
MUIZ KHUDRI DAN INTAN BALQIS saya :)



THAT'S ALL FROM ME ;)

PEACE !! ;)



Sunday, January 23, 2011

OHH report !!!!!!!!



hurm, tgk x animation di atas ?? mcm tu lah perasaan sy sekarang nih !! DAMN lazy na siapkan report praktikal ni.. adushhh, kureng idea la........ da la bz ngn na amek lesen kete lg.. hisy!! dugaan3.. xd idea plak uh nak menulis.. idea2, please come to me :'( .... kengkawan seme dah nak masuk bab 2, aku ni maseh terkontang kanting kat bab 1.. hisy2, dasyat an? maklumat company aku pon kureng.. hisy! xp2 WAN NUR AMIRAH , u can do it ! chaiyok2, gambatte bak kate si shai membe akuh yg paling akuh sayang !! SHAI, bce rr posting akuh ni, konpem ko bangge !!! HAHAHA .. btw, THANX for read my celoteh ni.. huhuhu